Het Schumann Collectief

Sluit je aan bij het Schumann Collectief en ontdek de kracht van zelfgenezing en persoonlijke groei. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze community!

Video Cursus Schumann Resonantie

Welkom in de fascinerende wereld van de Schumann resonantie! Hier, bij de online Schumann resonantie cursus, gegeven door Anton Teuben en begeleid door de begeleidende oefeningen van Elianne, begint jouw buitengewone reis.

Aura tekening

Met dag 1 ontvang je de sleutel tot alle essentiële kennis om zelfstandig aan de slag te gaan met het integreren van de Schumann resonantie. Op dag 2 duiken we dieper en worden er meer krachtige oefeningen toegevoegd.

Hoewel online leren misschien niet helemaal gelijkstaat aan het persoonlijke aspect van de cursus, waar je vragen kunt stellen, kunt leren van mede-cursisten en ondersteund wordt bij de oefeningen, zijn de online resultaten werkelijk indrukwekkend. Dit kan deels komen doordat je je volledig kunt concentreren op de cursus, zonder afleiding, op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Maar dat is nog niet alles! Wanneer je deze online cursus combineert met ons Membership, bevind je je maar liefst 6 maanden in verbinding met mede-cursisten en het Schumann Collectief. Dit is jouw kans om echt te groeien en te bloeien. Doe mee en ontdek de wonderen van de Schumann resonantie!

Doe vandaag nog mee en start je ontdekkingsreis. Volg de videocursus en sluit je aan bij het Schumann Collectief. Ontdek samen met ons de wonderen van de Schumann resonantie, want jouw reis begint hier.

Het membership

Welkom bij het Schumann Collectief Membership: Jouw pad naar groei, welzijn en verbondenheid.

Als lid van het Schumann Collectief krijg je toegang tot een inspirerende online community, waar gelijkgestemde individuen samenkomen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten. We geloven dat ware transformatie ontstaat wanneer we samen groeien en elkaar ondersteunen.

En kun je deelnemen aan ons uitgebreide aanbod van cursussen, oefeningen en meditaties, ontworpen om je te begeleiden op je reis van zelfontdekking en zelfgenezing. Je zult de krachtige methoden leren om je fysieke en emotionele welzijn te verbeteren, en de tools ontvangen om jezelf te helen op een diep niveau.

Onze online community is een veilige en ondersteunende ruimte waar je dagelijks kunt oefenen en je ervaringen kunt delen met gelijkgestemde zielen. Hier kun je vragen stellen, inspiratie vinden en elkaar aanmoedigen terwijl je groeit op jouw unieke pad.

Bovendien nodigen we regelmatig inspirerende gasten uit die spreken over onderwerpen die gerelateerd zijn aan bewustzijn, zelfgenezing en persoonlijke groei. Dit stelt je in staat om je horizon te verbreden, nieuwe inzichten op te doen en te leren van experts die hun wijsheid delen.

Als member van het Schumann Collectief krijg je exclusieve voordelen, zoals toegang tot speciale evenementen, kortingen op workshops en de mogelijkheid om je te certificeren als trainer/coach, zodat je anderen kunt begeleiden op hun eigen reis van groei en genezing.

Het membership bij het Schumann Collectief is zoveel meer dan alleen toegang tot cursussen en oefeningen. Het is een reis van zelfontdekking, empowerment en verbondenheid met gelijkgestemde zielen. Samen creëren we een gemeenschap van liefde, ondersteuning en groei.

Stap in de wereld van het Schumann Collectief Membership en laat je inspireren, transformeren en verbinden met jouw diepste potentieel. Jouw reis begint hier.

Word vandaag nog lid en maak deel uit van iets buitengewoons.

Word vandaag nog lid van het Schumann Collectief en omarm de kracht van gemeenschap, groei en zelfgenezing. Samen creëren we een wereld van transformatie en innerlijke bloei. Jouw reis begint hier

Online Videocursus inclusief membership

6 maanden
297
197
 • 2 daagse videocursus op ieder tijdstip en iedere plaats te volgen
 • De cursus Schumann resonantie gegeven door Anton Teuben online
 • Oefeningen en geleide meditaties door Elianne gegeven
 • de online resultaten zijn verbluffend, mogelijk ook omdat je niet snel wordt afgeleid doordat je deze cursus individueel volgt op een tijd en plaats die jou uitkomt. Veel plezier!
 • Alles wat bij het Membership hoort is hierbij inbegrepen, zodat er 6 maanden nazorg is en je volledig in de schumann resonatie kan verankeren.

Membership

6 maanden
99
66
 • 4 oefeningen van de cursus + de verkorte nieuwe oefening
 • Geleide meditatie & muziek bundel Elianne ( 20 tracks )
 • 1x Follow up zoom meeting (na 2 weken) 1 uur
 • Mediatheek inspirerende video’s
 • E-book, mijn zelfherstellend vermogen reis
 • Minimaal 1x extra online inspiratie sessie met Anton Teuben
 • Energy updates; gastsprekers via het Schumann Instituut elke zaterdag