Over het Schumann Collectief

Hi ik ben Elianne

Mijn naam is Elianne Rumahloine, en ik geloof in de kracht van energie en synchroniciteit. Samen met Tamara ben ik de bedenker en oprichter van het Schumann collectief.  

Mijn persoonlijke kennismaking met de Schumann resonantie was buitengewoon. Ik ben al jaren bezig met het creëren van muziek en liedjes die frequenties en energie overbrengen. Ik componeer meditatiemuziek, binaural beats en helende muziekfrequenties. Tot mijn verrassing ontdekte ik dat ik eigenlijk al die tijd al componeerde op de frequentie van de Schumann resonantie, de hartslag van de aarde. Het was een bevestiging dat mijn werk in lijn was met de natuurlijke ritmes en energieën van het universum.

Mijn missie is om mensen te ondersteunen bij het verhogen van hun frequentie door middel van muziek en meditatie, zodat ze meer geluk, plezier, gezondheid, harmonie en liefde kunnen ervaren voor zichzelf en de wereld om hen heen.

Ook als coach sta ik voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de weg in het leven die jou vervulling en vreugde brengt. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om een leven te leiden waar ze echt gelukkig van worden, en ik help je graag om die weg te ontdekken en te bewandelen.

Ik ben gepassioneerd om mijn kennis en ervaring te delen met anderen, zodat ook zij kunnen profiteren van de helende kracht van muziek en de Schumann resonantie. Samen kunnen we onze frequentie verhogen, in afstemming komen met onszelf en de wereld om ons heen, en een positieve impact creëren.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en begeleiden op jouw pad van groei, genezing en zelfontdekking. Laten we samen de prachtige reis van het leven verkennen en de harmonie en liefde in onszelf en de wereld vergroten.

tamara

Ik ben Tamara

Mijn naam is Tamara Veraart en ik geloof sterk in de wet van de aantrekkingskracht. Het is werkelijk wonderbaarlijk hoe de puzzelstukjes van het leven op het juiste moment samenvallen. Op een moment dat ik op zoek was naar iemand die de oefening tijdens de cursus kon inspreken met de perfecte muzikale begeleiding, kwam Elianne op mijn pad. Samen zijn wij de bedenkers van het Schumann Collectief, een prachtige samenwerking die is ontstaan uit onze gedeelde visie en passie

Hi ik ben Anton Teuben

Universe Is Magic And Love Is The Key!

Mijn naam is Anton Teuben en ik ben geboren in Sappemeer in 1949. Ik doe al 43 jaar onderzoek naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven. Rond 1985 begon ik naar buiten te treden als UFO-verslaggever uit nieuwsgierigheid en om mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan. Ik was in het bezit van het bewijs van Duitse UFO’s. Met de onthulling van UFO’s en buitenaards leven komen we ook in aanraking met de technologie die gebruikt wordt. Met de UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 achterhaald. De natuur, Tesla en Viktor Schauberger leverden het resultaat. Uiteindelijk draait de hele doofpot om geld en dat we blijven produceren en consumeren.