Wat is de Schumann Resonantie?

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionosfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde.

Wat is de Schumann Resonantie?

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionosfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde.  De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Alles om ons heen is energie en trilt op een bepaalde frequentie. Het elektromagnetisch veld tussen de kern van onze aarde en de bovenste laag van de atmosfeer creëert een constante trilling die bekend staat als de Schumann Resonantie. Dit veld wordt vaak beschouwd als de hartslag van moeder Aarde, en het beïnvloedt alles wat erop leeft en groeit.

Oude culturen hebben de helende krachten van deze levensenergiebron lang geleden ontdekt. Het afstemmen op de Schumann Resonantie kan niet alleen helpen om ons gezond en vitaal te houden, maar het vergroot ook ons zelfherstellend vermogen. De basisfrequentie van de Schumann Resonantie is 7,83 Hz, wat de resonantiefrequentie is van de aarde. Mensen, planten en dieren stemmen zich af op deze basisfrequentie, en daardoor heeft het elektromagnetische veld invloed op elke cel in ons lichaam.

In onze moderne wereld zijn we de verbinding met de natuurlijke trilling van de aarde verloren. Maar het is essentieel dat we weer leren om ons af te stemmen op deze trilling om ons lichaam en onze geest gezond te houden. De Schumann Resonantie biedt ons de energie en inzichten die we nodig hebben om rust, helderheid en overzicht in ons leven te brengen.

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren hoe belangrijk het is om onze eigen energiefrequentie hoog te houden. Door ons af te stemmen op de Schumann Resonantie kunnen we ons lichaam en onze geest in balans brengen en ons leven verrijken.

Het integreren van de Schumann Resonantie in ons dagelijks leven biedt vele voordelen. Zo kan het onze zelfhelende vermogens activeren, ons beschermen tegen ongewenste frequenties en straling, de cellen activeren en het DNA herstellen, blokkades oplossen en nieuwe inzichten en mogelijkheden bieden. Het is ook een effectief middel tegen mind-control en intimidatie. Bovendien verbindt het de linker- en rechterhersenhelft en herstelt het de oorspronkelijke verbinding tussen de aarde en de kosmos.

Door de toenemende belangstelling voor de Schumann Resonantie zijn er steeds meer mogelijkheden om deze trilling in ons leven te integreren. Het is belangrijk om ons bewust te zijn van de veranderingen in deze frequentie en de impact ervan op ons leven en onze evolutie als mens. Deze opkomende resonanties zijn van nature verbonden met de menselijke hersengolvenactiviteit, wat betekent dat we als mensheid aan het veranderen zijn.

De Schumann Resonantie is niet alleen een wetenschappelijk fenomeen, maar ook een bron van inspiratie en wijsheid. Laten we ons afstemmen op de natuurlijke trilling van de aarde en ontdekken wie we werkelijk zijn.

Onze vondst rond 2000 van de afbeelding aan de rechterkant heeft ons bewust gemaakt van wie we zijn en ons inzicht gegeven in de universele kennis en de daarbij behorende mogelijkheden met betrekking tot hoe alles met elkaar verbonden is. Deze afbeelding betreft een universeel wezen, dit zijn wij ook zelf, die zich er volledig van bewust is dat energie en liefde de sleutels zijn om zonder angst en twijfels te kunnen functioneren, waarbij niets je van de wijs zou hoeven te brengen.

Zodra deze afbeelding vrij op tv zal verschijnen en men ermee in aanraking kan komen zal ook de rest van de mensheid zich weer beginnen te realiseren wie en wat ze zijn. Deze duidelijke weergave van de mens, tevens bewoner van het universum, geeft aan hoe gemakkelijk het is om de Schumann Resonantie te integreren en te ervaren hoe alles via jouw intentie met elkaar in liefde is verbonden. Deze kennis verspreidt zich in steeds hoger tempo.

Nu onomstotelijk vaststaat en kan worden bewezen dat we door het integreren van de Schumann Resonantie onze mind weer onder controle kunnen krijgen en dat het beste middel is om ons zelfgenezend vermogen te activeren zodat we weer kapitein worden van ons schip… is deze kennis van onschatbaar belang voor diegenen die hier nog geen weet van hebben. Daarom willen wij deze kennis delen met iedereen